10 sfaturi pentru părul tău va crește puternic și de frumos

Urmați aceste sfaturi simple de experți, hair stylist, pentru a avea grijă de coama ta și de a vizualiza superb, nu atât de mult așteptați.

Ca parul nu creste nici un centimetru mai mult, de ce să încercați? Tu, probabil, nu va fi răspuns în mod corespunzător. Trebuie nu numai să-l curat și să aibă grijă de el, cu produse naturale și de calitate, este de asemenea important să aibă grijă de alimentare și de ședere hidratat.

Jonathan Dar, hair stylist s-a născut în Barcelona, dar care locuiește în Mexic de 12 ani în urmă, recomandă trei acțiuni de bază pentru a avea grijă de păr și de a construi-l: despuntarlo la fiecare două luni, de a utiliza de protecție cu UV-factor —dacă te-arată Soarele— și enjuagarlo bine, pentru a elimina reziduurile de substanțe chimice.

„Este important de a avea un kit de bază pentru spălare este ideal pentru parul nostru, bun sampon, Balsam si tratament pentru părul uscat, gras sau cu culoarea”, spune Jonathan, —care a fost director de Hair Stylist pentru Oscar de la Renta— Fashion Solutions, agentie specializata in consultanta de imagine.

Decalogul pentru a creste parul

  • Bea lichide

Bea apa, parul tau va fi mai hidratat și va arata sănătos. Apa este un ingredient natural, care ajută eficient de creștere și sănătoasă a părului. Este aproape un sfert din greutatea firului de păr, de aceea este important să beți doi litri de apă pe zi, pentru a obține melenabrillante și sănătos.

  • Proteine

Oferă materialul de construcție pentru părul tău va crește mai repede și mai puternic. Masca de proteine de ou este perfect pentru parul tau. Trebuie să se aplice una sau două de rinichi, în funcție de lungimea parului, două linguri de ulei de măsline; se lasă amestecul timp de 15 minute și îndepărtați-l cu apă caldă. Dacă aveți părul gras, utilizați numai lumina.

  • Despúntalo

Taie vârfurile uscate va face parul nu se va rupe, ca și atunci când va crește, va arata mult mai lungă. Potrivit unor experți, despuntarlo nu va face părul să crească mai repede, pentru că nimic nu atinge pielea capului. Hotelul Village milk Processing servește pentru a menține starea de sănătate pe măsură ce se maturizează.

  • Masajul parului

În plus, tehnica de relaxare este, de asemenea, un mod ideal de a stimula cresterea parului, deoarece mobilizează pielea capului, și, de asemenea, contribuie la o mai bună și mai buna circulație a sângelui. Stai cu fața în jos și va masa pielea capului, este, de asemenea, va ajuta circulatia.

  • Șampon

Există o varietate de opțiuni, în producția de sampoane naturale, care vă va ajuta să consolideze părul să crească cu mai accelerat. Expertii recomanda elaborate cu Chili, ceapa sau creolina. Amintiți-vă, массажировать dvs. scalp aplica propriul sampon.

  • Aer condiționat

Nu este o aplicatie de aer condiționat pe rădăcini, căci numai engrasará parului, va provoca căderea lor va fi una de durată-creșterea acesteia. Aer condiționat lasă întotdeauna un fel de sold la parul tau, astfel încât aveți nevoie pentru a alege cele mai potrivite și mai puțin dăunătoare pentru dumneavoastră de păr.

  • Se spală rece

Clătiți părul cu apă rece, acest lucru va ajuta pentru a evita ruperea. Apa rece învăluie cuticula părului și surprinde elemente nutritive, asigurând starea de sănătate a părului. De apă caldă, dimpotrivă, se deschide cuticula, permitand enzime benefice pentru sănătatea părului membre; în plus, poate slăbi în mod semnificativ de păr și să-i provoace căderea.

  • Cepíllalo

Cu гребенкой largă a dintelui, descurcă părul de jos în sus. Nu acorde atenție la acest „pieptănarea parului de 100 de ori pe zi, contribuie la cresterea lor”, căci cepillarlo exces poate trozar root. Péinalo la uscat, nu umed.

  • Prosop din microfibră

Evita frecarea cu un prosop de păr. Vă recomandăm să utilizați un prosop din microfibră sau t-shirt, pentru a evita deteriorarea parului la seques.

  • Tratamentul

Sunt utilizate stimulatori de creștere a părului. Este utilizat în fabricarea de sampon, fiole sau măști, să aibă grijă de el și pentru a evita ruperea. Marca Alfaparf recomandat de cei ale căror ingrediente sunt activate la contactul cu caldura, creând scutul termic activ, pentru a proteja fibra de par, de la parul tau.